Vega szalonna sütés hogyan?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Több hónapja vega étrendet követek, de még kezdőnek számítok, mit sütögessek nyársaláson szalonna helyett?
Köszi
2018. ápr. 6. 12:43
1/3 anonim válasza:
Különféle zöldségeket szoktak, de szerintem azok nem jók, úgyhogy én ilyen esetben nem sütögetnék semmit. Fogalmam sincs, a vega húsutánzatok mit cselekednek tűzön... Remélem, majd jönnek hozzáértőbbek, sok év vegaság alatt sem kellett soha ilyesmiken gondolkodnom.
Egyszer mályvacukrot sütöttem, az poén, bár nem az egészségesség csimborasszója, de kicsi volt, enni pedig lehet sütés nélküli vitt ételt is. A hangulat számít szerintem, a társaság, nem az, hogy konkrétan sütsz-e valamit.
2/3 anonim válasza:
Nincs sok tapasztalatom, de szerintem én ebben a helyzetben én csomagolnék pár krumplit alufóliába és amíg azok megsülnek, nyárson sütnék magamnak hagymát:) Más zöldséget tényleg nem érdemes, nagyon keserű lesz.. A hagyma meg fini sülten :D más így hirtelen nekem se jut eszembe
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi
Igen a hangulat volt a lények, hagyma meg krumpli sült, paprika paradicsom mellé!
Jó volt
Egyszer majd kipróbálom a hùspótlókt sütve :D
2018. ápr. 7. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!