Mi bajom lehet ha csak napi egyszer eszek azt is ha nagyon muszáj?
A napi egy evés még lehet OK, de akkor aztán rendesen kell enni és lehetőleg mindennap (ha évi egyszer nem kívánsz enni, hát OK, de ennyi). Persze ez sem akárkinek való.
Enni kell. Ha keveset eszel, az baj, természetesen. A testnek is kell üzemanyag, mégis hogyan működjön jól, ha nem eteted?
A gyomor rugalmas, tágul-szűkül és az éhségérzet és a gyomor telítettsége két teljesen más dolog, simán meglehet egyik a másik nélkül is, bár némi összefüggés persze van. Sok oka lehet, hogy nem vagy éhes, de enni akkor is kell.
savcsökkentő az csak ront ezen az állapoton, főleg ha hosszútávon csinálod
én is csináltam böjtöket stresszes időszak alatt mivel szenvedtem bármit is ettem és mivel nem működött az emésztésem az egyetlen mód arra, hogy ne szenvedjek a nem evés volt, pár hónap után kezdek kijönni belőle, habár reflux az még van, de szép lassan kezd elmúlni, még pár hónap és el múlik
Szerintem próbálj meg napközben nassolni, teát, forró csokit, smootie-t, zabszeletet enni, vagy magokat, mogyorót, pisztáciát sózva.
Akkor nem lesz gond, de legyen az egyszeri evés bőséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!