Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi bajom lehet ha csak napi...

Mi bajom lehet ha csak napi egyszer eszek azt is ha nagyon muszáj?

Figyelt kérdés
Egy huzamosabb ideje nem vagyok éhes, 15 órák eltelnek anélkül hogy egy falatot is ennék, mellette viszont iszok kb. 2l vizet. Gimibe járok, 8 órát ülök egy helyben és valamiért jó érzés üresnek lenni, mármint nem is vagyok éhes sem (bár gondolom mert összeszűkül a gyomrocskám vagy hasonló) kb 8 hónapja áll fent ez a helyzet hogy alig alig eszek, orvosnál már voltam savcsökkentőt kaptam de szerintetek milyen következményei lehetnek hosszabb távon?

2018. márc. 31. 23:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindenesetre fogyás és tápanyaghiány.
2018. márc. 31. 23:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Fejfájás.
2018. márc. 31. 23:23
 3/6 anonim ***** válasza:

A napi egy evés még lehet OK, de akkor aztán rendesen kell enni és lehetőleg mindennap (ha évi egyszer nem kívánsz enni, hát OK, de ennyi). Persze ez sem akárkinek való.

Enni kell. Ha keveset eszel, az baj, természetesen. A testnek is kell üzemanyag, mégis hogyan működjön jól, ha nem eteted?

A gyomor rugalmas, tágul-szűkül és az éhségérzet és a gyomor telítettsége két teljesen más dolog, simán meglehet egyik a másik nélkül is, bár némi összefüggés persze van. Sok oka lehet, hogy nem vagy éhes, de enni akkor is kell.

2018. ápr. 1. 00:29
 4/6 anonim ***** válasza:

savcsökkentő az csak ront ezen az állapoton, főleg ha hosszútávon csinálod

én is csináltam böjtöket stresszes időszak alatt mivel szenvedtem bármit is ettem és mivel nem működött az emésztésem az egyetlen mód arra, hogy ne szenvedjek a nem evés volt, pár hónap után kezdek kijönni belőle, habár reflux az még van, de szép lassan kezd elmúlni, még pár hónap és el múlik

2018. ápr. 1. 12:54
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, remélem hogy sikerül kilábalnom belőle nem szeretném ilyen fiatalon leszedálni a szervezetem,csak aggódok kicsit mi történik ha ez az állapot marad még hónapokig
2018. ápr. 1. 13:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem próbálj meg napközben nassolni, teát, forró csokit, smootie-t, zabszeletet enni, vagy magokat, mogyorót, pisztáciát sózva.

Akkor nem lesz gond, de legyen az egyszeri evés bőséges.

2018. ápr. 1. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!