171 cm-re és kb 100 kg-ra milyen jelzőt tudnátok használni?
Figyelt kérdés
Dagadt disznó? :(2018. márc. 17. 12:52
1/10 anonim válasza:
Vágó súly. ☺ De nem keseregni kellene hanem lefogyni. Nem ?
2/10 anonim válasza:
Dagadt disznó. Nem értem a szomorú fejet.
3/10 anonim válasza:
Nemed? Korod? Van-e rajtad izom, sportolsz-e?
4/10 anonim válasza:
Sok.
De nem kell szomorkodni. Nyilván nem véletlenül lettél ilyet. Változtass azon, amit rosszul csinálsz és akkor fogyni fogsz.
Gondolom, fiatal vagy, talán gyerek is. Szóval ne kezdj bele egyedül, mindenféle netes jótanács alapján. Kérj segítséget, háziorvos, dietetikus.
5/10 anonim válasza:
Erős túlsúly. Érdemes lenne kicsit mozogni és étrendváltani.
6/10 anonim válasza:
Elhízott. Ok lehet: hormonális probléma, túlzott kalóriabevitel, kevés mozgás.
7/10 anonim válasza:
A dagadt disznó erősen degradáló, ekkora feleslegnél sem használnám. Nekem ez kövér vagy elhízott, semmi több.
8/10 anonim válasza:
Ja és ha az adott ember izmos, akkor ez csak 20-25 kg plusz, 30 még nekem is volt, az még nem dagadtság. Normál izomzatnál azért már erősen egészségtelen.
10/10 anonim válasza:
Viziló, mangalica, én ezeket a jelzőket használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!