A kávé ivása egészséges vagy nem?
Komolyan mondom hülyét kapok, mert egyik weboldalon azt olvasom hogy egészséges,tovább élnek az emberek tőle,éberebb leszel stb stb a másik weboldalon olyanokat olvasok hogy a csersav miatt gyomorfekélyt is kaphat az ember és hogy a koffein nem egészséges bla bla
Tudom hogy a mértékletességen van a hangsúly de én az egészség híve vagyok, tehát nem cigizek,nem alkoholizálok, nem drogozok,sportolok.Tudom hogy a mai világban már szinte minden élelmiszer és ital egészségtelen úgy hogy nem is tudunk róla, de ha van rá lehetőségem akkor próbálok egészségesen élni, ezért vagyok kíváncsi arra hogy a kávé az hogyan hat a szervezetre..káros,mint pl a cigi?..vagy egészséges?..egyébként napi 3 csészével iszom a kávét mert nagyon szeretem de ha káros akkor képes vagyok megállni hogy ne igyam
Nekem magas a vérnyomásom, ezért átálltam a napi 3 kávéról, a napi 1-re, ettől semmi bajom, sőt reggel egészséges hatása, hogy nincs gondom a nagyvécézéssel.
Szerintem napi 1 tuti nem káros, én sok helyen olvastam a jó hatásairól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!