Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Jól sejtem hogy van valami az...

Jól sejtem hogy van valami az epémmel?

Figyelt kérdés
Az előbb hánytam:(azthittem megfulladok, még az orromon is jött.Nagyon csíp a torkom is:S Kicsit régebben,pár éve még olyan is volt,hogy egy nap úgy keltem fel,hogy félóránként hánytam egész este 8ig és semmit nem tudtam enni mert kijött azis,a végén máár a semmit hánytam ki..Most szombaton is hánytam,ma meg megint az előbb..Elég valószínű szerintem hogy valami van a gyomrommal.Nem értek ehez,elfogok menni az orvoshoz.De az ilyesmit lehet kezelni?Mert nagyon rossz így:(a világon a legjobban a hányást gyűlölöm..Sőt még hízni is szeretnék,de nem csodálkozom hogy így nem sikerül.
2010. jún. 9. 19:19
 1/3 anonim ***** válasza:
konzultálj a körzeti orvossal.
2010. jún. 10. 11:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Már voltam akkor is a körzeti orvosnál amikor az a pár éves dolog történt,és akkor is csak azt mondta diétázzak,biztos elrontottam a gyomrom.Kb egy éve még ultrahanggal is megnézték a hasamat hogy van e vmi a májammal,epémmel,de semmi.Aztmondta azorvos semmi bajom nincs..
2010. jún. 10. 11:45
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

En jovoheten csinalom meg, a hydro-colon terapiam resze, mar nagyon kivancsi vagyok ra, az en epem epp ellenkezoleg mukodik mint a tied, szinte alig

2010. jún. 11. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!