Van valami hatásos mód viszonylag gyors fogyásra, pl tabletta, por ilyesmivel?
Egyszerre járok egyetemre és dolgozom heti 30 órában, átlag 12 órás egy napom, egész nap ülök, végül pedig ha hazaértem tanulok vagy pihizek. Ráadásul ez így nagyon stresszes és ezt evéssel kompenzálom. Mozogni nincs kapacitásom, már lépcsőzni is nehezen tudok.
A parom azt mondta, hogy járjak el sétálni, mint mozgas, ami tök jó, nem tudom, hogy annak milyen gyorsan lesz hatása. Járnék rollerrel de sajnos ilyen időben nem lehet.
Segítsetek kérlek!
Tudom, hogy okos, azért vagyok vele.
Akkor este sétálok egyet, aztán idővel javul a helyzet, köszi a válaszokat.
A séta is sokat segít, én szinte csak azt csináltam /csinálom, mert derékfájós vagyok, meg az otthoni tornázás rohadt unalmas. :)
Persze nagyrészt azon múlt a fogyás, hogy odafigyeltem az étrendre. Ez nagyon fontos, e nélkül nem megy.
Nekem is van rollerem, nagyon jó mozgásnak, én is alig várom, hogy jó idő legyen. Ha kitavaszodik, mindenképp kapd elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!