Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Van valami hatásos mód viszony...

Van valami hatásos mód viszonylag gyors fogyásra, pl tabletta, por ilyesmivel?

Figyelt kérdés

Egyszerre járok egyetemre és dolgozom heti 30 órában, átlag 12 órás egy napom, egész nap ülök, végül pedig ha hazaértem tanulok vagy pihizek. Ráadásul ez így nagyon stresszes és ezt evéssel kompenzálom. Mozogni nincs kapacitásom, már lépcsőzni is nehezen tudok.

A parom azt mondta, hogy járjak el sétálni, mint mozgas, ami tök jó, nem tudom, hogy annak milyen gyorsan lesz hatása. Járnék rollerrel de sajnos ilyen időben nem lehet.

Segítsetek kérlek!

2018. márc. 6. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tabletta, por felejtős, kamu mind. Sokat segítene a fogyásodban, ha nem zabálnál, és ezt nem bántásból mondom. 2 nap alatt nem lehet lefogyni, bármilyen jó is lenne. Marad a sport. A barátod okos, tartsd meg.
2018. márc. 6. 12:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Meg kell találni az alsó hasizomzatot, és azt behúzva feszesen tartani. Bővebben privátban, ha érdekel.
2018. márc. 6. 12:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy okos, azért vagyok vele.

Akkor este sétálok egyet, aztán idővel javul a helyzet, köszi a válaszokat.

2018. márc. 6. 13:41
 4/6 anonim ***** válasza:

A séta is sokat segít, én szinte csak azt csináltam /csinálom, mert derékfájós vagyok, meg az otthoni tornázás rohadt unalmas. :)

Persze nagyrészt azon múlt a fogyás, hogy odafigyeltem az étrendre. Ez nagyon fontos, e nélkül nem megy.

Nekem is van rollerem, nagyon jó mozgásnak, én is alig várom, hogy jó idő legyen. Ha kitavaszodik, mindenképp kapd elő.

2018. márc. 6. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszolva pedig: nincs por, se tabletta, ne dőlj be az ilyeneknek. Ha nem akarsz testépíteni, akkor még fehérjeporokat se! A napi étekzés megtervezésével be lehet vinni a megfelelő mennyiségű fehérjét.
2018. márc. 6. 14:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igyekszem odafigyelni az evésre, meg mozgok amennyit tudok, séta formájában.
2018. márc. 6. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!