Miétt vagyok egyfolytában éhes?
Vagy csak unalomból eszel foglald le magad
Tanulj járj edzeni
Van ilyen. Nekem is vannak ilyen napjaim, sőt időszakaim... De rossz étrendnél régen ez volt az alapértelmezés.
A "tudnék még enni" állapottal ne törődj. Én szinte mindig tudnék még enni s nem vagyok vele egyedül... De voltam éhes már a napi teljes kalóriaigényem egy ültő helyemben bepakolása után is. Mit tehettem volna? Ettem még (s az még csak az első étkezésem volt).
S egyes napokon addig eszem, amíg meg nem unom, mert jóllakni nem megy. Dupla kalóriaigénynél szoktam elveszteni a türelmemet.
Hogy ez miért van, passz. Elég jól viszek be mindent, amit kell, tartalékaim is vannak bőven, fogynom kéne, de nem könnyű.
Bocs, hogy nem tudtam válaszolni, csak ezt, hogy mással is van ilyen... De ha pl. hiányosan táplálkozol (eszel rendesen, de valamit nem viszel be), akkor ez lehet magyarázat. Esetleg próbálkozhatsz vitamint és ásványi anyagokat szedni, ha eddig nem tetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!