Mit tegyek a depressziós falás rohamaim ellen?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Teljessen kétségbe vagyok esve. Hónapok óta küzdök a depresszióval, szorongással, ami gyakorlatilag nem is értem miért alakult ki... ez mégcsak a kisebbik gondom, de a gond a falási rohamaimmal van. Mit tehetnék?
21L
2018. febr. 15. 17:00
1/1 anonim válasza:
Eleve a depressziót kéne kezelni... De ha csak erre a tünetre fókuszálunk, lehet próbálkozni ezzel-azzal, csak tudom, hogy nem feltétlenül jönnek be: sok ivás, inkább tea, zöldség, max. jó kis laktató fehérjedús ételek bevitele, nem rengeteg tömény cuccé... De ha előnytelenekre vágysz és nem érdekel semmi, akkor úgyis meg fogod enni. Én nem vagyok depressziós, de vannak ilyen időszakaim, amikor teljesen megőrülök és eszem este és éjjel, pedig napközben már ettem eleget. Néha nem is esik jól, sőt, de ez nem mindig akadályoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!