Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Megfele-e 161 cm 58 kg 19L?

Megfele-e 161 cm 58 kg 19L?

Figyelt kérdés
apukám állandóan avval piszkál hogy kövér vagyok. Igaz nagyon nagy a mellem nehéz, széles a csípőm, nagy a fenekem. De valahányszor szóba hozom hogy vegyenek már kondibérletet vagy egy súlyzót, vagy szénhidrát menetes cuccokat.. az a válasz minek neked.. állandóan rám szólnak ha eszek hogy ne egyek ennyit meg hogy mennyit hízok.. senkinek se fogok kelleni... próbálom tartani magam hogy egészségesen egyek de anyám olyan szarul főz. valamikor ki is hagyom az ebédet mert olyan rossz és hát persze hogy éhes vagyok. Tudnátok ajánlani olyan recepteket ami könnyen meg lehet csinálni és még laktató is. :)

2018. febr. 10. 15:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Én pasiban vagyok ugyanennyi. Egyetlen deka felesleg sincs rajtam. Ne izguljál. Jók a méreteid.
2018. febr. 10. 16:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Kép nélkül nem tudhatom, mi van, de ha nem vagy izomsorvadt, akkor kövér nem lehetsz...

Részvétem a családod miatt, a beszólások már sok befolyásolható lány életét elrontották, remélhetőleg neked több eszed van, de nyilván így is nagyon zavar, érthetően.

Nekem a tojásételek laktatóak, de a többi fehérjés cucc is jó, zöldséggel (ha zsírszegény s nem elég a kalória, akkor valami jó kis összetett szénhidrát, pl. gabona is mehet mellé). Ez sokaknak laktató, de azért van ember, aki mással lakik jól, ez nagyon egyedi.

2018. febr. 10. 19:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem 161/58 az még belefér. De ne menj fentebb semmiképp.

Nem kell kondibérlet. Szedj fele annyi krumplit és rizst amikor eszel, és menj el futni vagy bicajozni. Vagy bármi izzasztós tevékenységre naponta

2018. febr. 10. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!