Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek ez sok volt...

Szerintetek ez sok volt szinte egyszerre?

Figyelt kérdés

Ettem 1 nagy almát kb 200g. 1 órával

később pedig : 80 gramm kenyeret 10-15g vajjal , 50 g paprikaval,30g sajttal és kb 30g paprikakrémmel

2018. jan. 10. 15:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Előételnek is kevés.
2018. jan. 10. 15:18
 2/2 anonim ***** válasza:
68%

Ez semmi se. Az ebédem 1300-1500 kcal s nekem ez nem sok, simán éhen maradok ennyivel.

Van olyan, aki 3500 kcalt eszik egyszerre, de ez neki nem megterhelő és el is használja, így ez sem sok.

Neked nem tudom, mi a sok, de ha a fenti kis semmi az, akkor valószínűleg bajok vannak... De lehet, hogy nem, csak kényelmetlen, hogy sok pici étkezésre van szükséged... Bár lehet, hogy neked nem kényelmetlen, inkább jó, mert szeretsz sokszor enni, ki tudja?

A napi beviteled legyen megfelelő, az a fő, az elosztást csináld, ahogy neked tetszik s beválik :)

2018. jan. 10. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!