Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Szerintetek van valami problém...

Szerintetek van valami problémám, vagy ez normális az én koromban? 15/l

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok. Jelenleg a szüleimmel nem jövök ki jól, sokszor vitatkozunk, többnyire engem hibáztatnak mindenért, így nem is merek nekik elmondani nekik szinte semmit, nincs meg a bizalom. Kb 1 éve elhatároztam hogy minden nap edzeni fogok, és egészségesen étkezni. Ez egy darabig ment is, de volt egy pont amikor nem bírtam tovább és elkezdtem mindent össze vissza enni. Ezek után bűntudatom lett, volt hogy 1 hétig alig ettem valamit kb 3 szendvicset összesen, csak vizet ittam, szüleimnek pedig azt hazudtam hogy rendesen ettem mindent. Aztán megint elkezdtem egészségesen étkezni, majd ismét egy roham és megint semmi. Tudni kell rólam hogy 3 éve egy ducibb alkatú lány voltam, 2 éve pedig pont az ellenkezője, sovány. 1 éve elkezdtem visszahízni, és innen jött az ötlet hogy elkezdek edzeni illetve egészségesen étkezni hogy ne legyen más csak a köztes állapot a sovány és a duci között. Most akármit is csinálok, még mindig duci lánynak látom magam, holott 64kg ról sikerült 57re lefogynom, és egy pár ember meg is említette hogy fogytam. Én ennek örültem, mert így tudom hogy észrevehető a változás és hogy nem lehetek már annyira hájas. Mégis annak látom magam, amire rásegít az is hogy kerek arcformám van, így bármit is csinálok az mindig is kerek marad, ráadásul tokás is vagyok, ami mégjobban rátesz 1 lapáttal, és nem látom magam ettől sem szépnek. Van hogy egész nap nem eszem semmit, csak 5L vizet megiszom és elvagyok azzal egész nap. Máskor pedig a házat fel tudnám falni, annyira vágyom az ételre, majd jön a bűntudat, az edzés és minden kezdődik előlről.

Lehet hogy van valami bajom, vagy normális és ez az önképzavar illetve ez az evészavar majd normalizálódik idővel?

2017. dec. 24. 23:42
 1/1 anonim ***** válasza:

64 kiló nem duci, hanem teljesen normális.

Le kellene szoknod erről a hülyeségről. Egyél normális adagokat és sportolj valamit. Ezzel csak tönkreteszed magad.

Ami meg az arcoat illeti, nézd meg Miranda Kerrt, mekkora hájas feje van és ő az egyik legtöbbet kereső modell. Palvin Barbinak, Cara Delevingnenek is van tokája, stb.

2017. dec. 24. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!