Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Így jó lesz? Müködni fog?

Így jó lesz? Müködni fog?

Figyelt kérdés
Nagyon sovány nagyok és hízni szeretnék. Azt találtam ki hogy minden nap a normál étrendem mellé étkezésekkor megeszek 10 nagy evökanál kókuszolajat. Szerintetek müködhet?

2017. dec. 18. 15:15
 1/4 Trafó1 ***** válasza:
Szerintem meg vegyél fehérjét és edd azt kaja mellé.
2017. dec. 18. 15:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Felesleges ilyen drasztikusan, szerintem ezt te sem élveznéd.

Inkább egyél rendesen. Nem tudom, a jelenlegi étrended milyen, de esélyes, hogy értelmesebb valami más tápanyagból többet bevinni, tudom, hogy fontosak a zsírsavak, de azokból nem kell olyan sok.

De ehetsz napi 1000-1500 kcal kókuszzsírt, ha neked az jó, persze, nem mondom, hogy nem. Csak furcsállom, hogy ez az első ötleted, kissé túlzottnak is tűnik a mennyiség s még egy zsírimádó sem szokta bírni ezt a megközelítést.

2017. dec. 18. 18:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó dolog a kókuszzsír, de elég lenne belőle 2-3 evőkanálnyi. Egyél hozzá még olajos magokat, azokból könnyű megenni 500 kcalt naponta, és van bennük elég sok hasznos tápanyag, fehérje és zsír is. De arra vigyázz, nehogy túlságosan jóllakj ilyesmikkel, és emiatt kevesebbet egyél rendes ételekből. Inkább csak kiegészítésnek kellene, uzsonnára, tízóraira.
2017. dec. 18. 21:23
 4/4 anonim ***** válasza:
ne kókuszolajat egyél hanem disznózsírt.
2017. dec. 20. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!