Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért nem éhes a barátnőm?

Miért nem éhes a barátnőm?

Figyelt kérdés
Egyszerűen soha nem éhes és nem hazudik. Volt olyan hogy 5 napig nem evett kajakra semmit. A hasa sem korog. Egyszerűen nem kívánja az ételeket csak nagyon ritkán. Baja lehet?

2017. nov. 24. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, az embernek akkor nincs étvágya, ha beteg. Esetleg igyekszik nem venni tudomást róla, hogy éhes. Az éhség nem mindig jár gyomorkorgással, bár ha sosem korog a gyomra, az jelezheti azt is, hogy nagyon kevés a gyomorsava, és emiatt is lehet étvágytalan.
2017. nov. 24. 15:19
 2/4 anonim ***** válasza:
93%
Hány kiló? Miből nyeri az energiát az élethez, munkához, egyáltalán a mindennapokhoz? Ha az ember pszichésen és fizikailag is rendben van, akkor megéhezik, mert az élet fenntartásához kell az energia.
2017. nov. 24. 17:13
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

Van ilyen. Nekem megfelelő étrenden nagyon ritkán van éhségérzetem és sokaktól hallottam hasonlót.

Az 5 napnál inkább az első nap a kritikus, hacsak nincs ketózisban az ember eleve. Utána tipikus, hogy nem éhes az ember.

A gyomorkorgás is egyéni. Nekem eleinte korgott kicsit 20 órával evés után, de most már az sem jellemző. Bár én kívánom az ételeket, hedonista haspók vagyok :) Nekem 4.5 nap volt, de csak kíváncsiságból. Nem voltam éhes, max az elején, de ahogy írtam, ez normális, sőt elég tipikus.

Persze lehet, hogy a barátnőd annyira nem érdeklődik az evés iránt, hogy lelkileg van elnyomva az éhségérzet...?

A lényeg, hogy egyen rendesen, mert a testünknek szüksége van rá. S akinek nincsenek rendes tartalékai, az eleve nem engedheti meg magának a hosszabb böjtöket.

Ha éhes az ember, ha nem, enni kell. Én is jóllakottan szoktam leülni az ebédhez, szerencsére ha jól vagyok, akkor evés közben megjön az étvágy és az éhség is. Más normális ember is ezt teszi, ha eszébe jut, hogy 2 napja nem evett (hogy lehet elfelejteni, rejtély, de én ugye ételcentrikus vagyok, sokan pedig csak kötelességszerűen esznek), akkor eszik. Muszáj.

2017. nov. 24. 17:27
 4/4 A kérdező kommentje:
64kg köszi a válaszokat!
2017. nov. 25. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!