Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ez így nagyon nincs rendben?...

Ez így nagyon nincs rendben? A 38 kg nagyon rossz?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, 12 éves.

Kb.166 cm és 38kg.

Sajnos a rendszeres meleg ételre ebédenként nincs lehetőségem, így általában egész nap hideget eszek.

Az lenne a kérdésem hogy ezzel az alacsony testsúlyal egybefüggő lehet a kitülemkedő szemcsontom? És a menstruációm lehet hogy nem jön meg? (folyásom már van) És ez a súly már a betegesen vékomy kategóriába esik?

2017. nov. 12. 20:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Minden úgy helyes ahogy leírtad
2018. márc. 5. 15:42
 12/14 anonim válasza:
Egyébként annyi ember nem bírja felfogni, hogy ez genetikai dolog is lehet. Én 167cm vagyok és 40kg. Már megvan. Az orvosom mindig problémázik, hogy de SOVÁNY vagyok. Régebben mondta, hogy nem fog nekem megjönni. És erre tessék! Megvan. Meg mondja, hogy egyek. Miért? Szerinte nem eszek? Sokkal hamarabb leszek éhes, és többet is eszek mint a nálam sokkal magasabb súlyú barátaim. Ők egy falattól meghíznak én meg 5 tányér kaja után ugyan olyan vagyok. Köszönöm drága genetika, hogy a nyakamba borítottad az alkatommal járó bajokat. :)
2018. ápr. 15. 12:00
 13/14 anonim válasza:

Sziasztok! Gondolom már senki nem fogja láttni a kommentemet, de én vagyok a kérdező :) (letiltottak a korom miatt xd)

Jelenleg 14 vagyok 175 cm és 49 kg. Igen, valószínűleg genetikai.

Rengeteget eszek mostmár, megtanultam főzni is, köszönöm a válaszokat.

2019. nov. 25. 12:43
 14/14 anonim válasza:
Jahh menstruációm is rendben van, köszöni. Szemcsontommal vannak még gondok de valószínűleg az meg öröklődő.
2019. nov. 25. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!