Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől megy a hasam már több...

Mitől megy a hasam már több hónapja?

Figyelt kérdés
Nem kellemetlen, nem fáj a hasam, csak napi 5-6x vagyok nagyvécén, és mindig híg. Nem fogytam, vagy legalább is nem tűnt fel. Mindig gyors volt az anyagcserém, de ez már túlzás. Az étvágyam jó, viszont sokkal szomjasabb vagyok és több vizet iszok, gondolom, a folyadékveszteség miatt. Tejterméket, tojást, húst ritkán eszek, mondjuk heti egy alkalommal. Mitől lehet?
2017. nov. 9. 10:18
 1/5 szamo77db ***** válasza:
Én is jártam így, mint te. A háziorvosom széklettenyésztést csináltatott. Kaptam gyógyszert rá, napi 1-et kellett bevenni belőle és kb. 1 hét alatt rendeződött. Keresd fel a háziorvosodat!
2017. nov. 9. 10:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Te sem vagy egy kapkodó ember, ha több hónapja megy a hasad és még nem voltál orvosnál. Lehet ételallergia, fertőzés, gyulladás. Mindenképpen sürgősen el kellene menni orvoshoz, és kivizsgáltatni a dolgot!
2017. nov. 9. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Széntabletta, Imódium. Ezeket nyugodtan használhatod. De nem értem, hogy a tejterméket, tojást, húst miért kell kerülnöd? Allergiás vagy?
2017. nov. 9. 11:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem, csak lakótársam szerint ezektől lehet. Amúgy azért kerülöm, mdrt lusta vagyok, így csak hétvégén veszem rá magam egy komolyabb főzőcskére.

Széntablettát vettem be az elején, de nem használt.

Akkor megyek dokihoz. Koszonom a válaszokat!

2017. nov. 9. 15:25
 5/5 anonim ***** válasza:
11 éve megy a hasam. végijártam mindin kivizsgálást, semmi eredmény. megszoktam.
2017. nov. 10. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!