Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért káros hosszútávon...

Miért káros hosszútávon szedni a szűztea kapszulát?

Figyelt kérdés
2010. máj. 30. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

a kapszulába minden szart beletesznek állítólag. plusz a tea azon részeit is esetleg amik nem jók, stb..

vegyél igazi zöld teát, vagy fehéret.

2010. máj. 30. 20:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Miért? Káros hosszútávon szedni a szűztea kapszulát?

:)

A szóviccet félretéve: itt olvashatsz róla bővebben:

[link]

2010. máj. 30. 22:10
 3/4 anonim válasza:
Anno szedtem én is. Egyszer elfelejtjeztem betartani a három hét után előírt szünetet, és ritmus zavar hányás szédülés erőtlenség elhúzódó fejfájás lett a vége. Szóval mérgezés. Ez mindenképp nyomós ok arra, hogy NE szedd hosszú távon :)
2010. jún. 5. 06:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Kb. 6 évvel ezelőtt szedtem. Nekem konkrétan folyamatosa hasmenésem volt tőle. Ez pedig hosszú távon komoly gondokat okozott. Aranyerem lett tőle, aztán megsérült a savas hasmenéstől a végbelem, amitől olyan fájdalmaim voltak, hogy sírtam. Rettenetesen lassan gyógyult meg. Volt még egy olyan dolog is, hogy egy idő után már csak egy falat kaját kellett lenyelnem, és azonnal hasmenésem volt. Étteremben nem igen ehettem. Ezt leszámítva, tényleg fogytam, de erőtlen voltam, mivel nem volt tápanyag, ami felszívódhatott volna a szervezetemben. Nem tudom megérte-e. Szerencsére szerelmes lettem, és leszoktam a szedéséről!
2010. jún. 5. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!