Ha diétázom, de nem tornázom hozzá fogyhatok?
Ezzel heti 1 kiló fölött kell fogynod. Szinte soha senki nem fogy vízből 7 kilót, pedig én már láttam érdekes dolgokat, izmos nagydarab fickók ketogén diéta elején eléggé tudnak vízből fogyni. Normál emberi halandóknak inkább 2 kiló megy le, ha nagyon leejtik a szénhidrátot.
Természetesen fogysz mozgás nélkülis, ha deficitben vagy. A testednek muszáj bontania magát energiahiányban, fényből nem tud élni még ilyenkor sem.
Én magam is minimális mozgással fogytam tizensok kilót, bár ez természetesen rossz módszer, ha elégedett voltam is az eredménnyel. Az egészséges életmód része a mozgás, nekem a kedvemhez, energiaszintemhez is alaposan szükséges... Én sokkal többet ettem és kisebb voltam nálad. De deficit az volt, ami a lassú fogyáshoz megtette. Ez így működik.
Mozgás mellett többet kéne enned, igazából anélkül is kevésnek tűnik ez a mennyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!