Kávétól furán érzem magam?
Figyelt kérdés
Ha iszok egy kávét akkor kb fél óráig jól vagyok tőle, utána viszont olyan üresnek és gyengének érzem magam kb fél-egy óráig. Ez normális? Nektek milyen érzést ad?2017. okt. 12. 18:24
1/4 anonim válasza:
Lehet, hogy kicsi volt a koffein adag és leesik a vérnyomásod, a koffeinnek ugyanis van értágító hatása is.
2/4 anonim válasza:
Sok dolog normális, úgy látszik, rád így hat. Rám sehogy, max. az ürítést hozza előre, de nem élénkít, nem vagyok jobban vagy rosszabbul. S ez is normális, sokan vagyunk ilyenek. Néha enyhíti a fejfájást, ezt is az értágító hatásának köszönhetően.
3/4 anonim válasza:
Akkor ne idd. A kávé a legfeleslegesebb idiótaság, mert ha nem lenne, akkor is lenne emberiség. Én magam (53 év) életemben nem ittam soha egyetlen kortyot sem. És amikor kelni kell, csörög az óra (telefon) és 2 perc múlva már naprakész vagyok, nem kell fél órát bambulni a konyhában. Kár rászokni, mert teljesen nélkülözhető.
4/4 anonim válasza:
Ha gyorsan ver tole szíved akkor lehetséges, h koffein érzékenységed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!