Mi a véleményetek a Zsíros Deszka féle Vegetariánusok elleni elég agresszív és általánosító megszólalásairól?
Dehogy integrálódott. Ha így lenne akkor sokkal visszafogottabb lenne. Azt senki nem mondja hogy egy külföldinek aki ott él japánná kell válnia. De a normákat el kell fogadni és azok szerint viselkedni. Főleg nyilvánosan.
A kérdéshez:
A nem vegetáriánusoknak általában az a bajuk a vegetáriáusokkal hogy agresszíven erőltetik és hirdetik a vegán létet.
De a nem vegetáriánusok is ugyanolyan agresszívan szidják a vegetáriánusokat. Úgyhogy ezek megérdemlik egymást.
Ez persze nem minden nem vegánra és vegánra igaz. Vannak akik jól megférnek a másik mellett és úgy vannak ezzel hogy mindenki azt eszik és azt tesz amit akar. Ezzel én is így vagyok.
már azt sem értem, miért lényeges, hogy az az ember mond.
egy talpraesett, de elég műveletlen ember, akiben az az egyetlen érdekes dolog, hogy Japánban él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!