8 éves kisfiú unokám naponta eszik Actimelt. Ez mennyire hasznos?
Úgy tudtam, azt inni szokták... egyébként ugyanaz van benne, mint bármelyik másik ivójoghurtban, esetleg plusz mesterséges vitaminok. Ártani nem árt vele, hadd igya, ha szereti.
De ha olyasmire akarod átszoktatni, ami valóban hasznos neki, javaslom az olyan termékeket, amik tejet, gyümölcsöt is láttak közelről, nem csak nyomokban.
Az egész actimel csak egy nagy átverés. olvasd el az összetételét (cukor,glükóz...) és többet nem fog érdekelni.
A fiúcskát inkább szoktasd natúr joghurtra.
7éves kisfiam simán ellenne ha csak joghurt létezne a világon.
szerintem nincs ezzel semmi gond, ha napi 1-2 joghurtot megeszik egy gyerek.
Olyan ez mint a dohányzás,...
Hiába a sok tanulmány, bizonyíték a káros hatásokró, a függő akkor is azt mondja, hogy hát nincs ezzel semmi baj... senki nem halt még bele...
Anyámnak levágták a lábát, megvakult aztán meghalt a cukorbetegsége miatt 60 évesen, de biztos nem volt hozzá köze a tejnek, merthát a pistabácsi is issza és semmi baja...
28 évesen diagnosztizálták nálam a 2es típusú cukorbetegséget... ahelyett, hogy inzulinoznék, fogtam és egyik napról a másikra vegetáriánus lettem, csodák csodájára meggyógyultam a gyógyíthatatlanból... és már rengeteg embert láttam akik meglépték és meggyógyultak... IRből, PCOSből...
Csupa "gyógyíthatatlan" népbetegségből... és hiába a sok bizonyíték, a tejfüggők támadnak minket... mert inkább isszak, minthogy szembenézzenek vele mennyire rohadtul semmi szükségünk rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!