Túl gyakori széklet ellen jó az Imodium?
Figyelt kérdés
Nem hasmenésem van,de rengeteget székelek.Napi 2-3-4 alkalommal.Az iskolában egész nap szenvedek,mert küzdök,hogy visszatartsam.Nem tudok emiatt az órára sem koncentrálni.Volt,hogy sulibankellett elmennem,de olyan kellemetlen.A haverom azt mondta,hogy egyszer Imodiumot írt fel neki az orvos hasmenésre és egy tablettától napokig még székelni sem tudott.Utána néztem,ez vény nélkül kapható.2017. szept. 17. 13:41
1/7 anonim válasza:
Meg kellene keresni az okot.
Lehet,hogy 2 pofára zabálsz egész nap.:)
Az állaga normális?
2/7 A kérdező kommentje:
Normális.Azért olyan sokat nem eszek én,hogy ennyit székeljek.Mások sokkal többet is esznek,mégsincs ilyen bajuk.Egyébként 2800 kcal körül eszem egy nap
2017. szept. 17. 14:46
3/7 anonim válasza:
Azt magyarázd már el, miért ciki a suliban elmenni szarni?...
4/7 A kérdező kommentje:
Miért,szerinted nem ciki?
Tiszta piszok a wc,mindenki azt használja,ajtót sem lehet bezárni,a legtöbbször wc papír sincs.Meg sokszor szappan sincs,amivel a kezem megmoshatnám.Normális ember nem jár a suliba szarni.Legalábbis magamon kívül nem ismerek ilyet.
2017. szept. 18. 15:52
5/7 anonim válasza:
Ebből látszik, hogy gyerek vagy... szerintem meg "normális" embernek van egy kis tisztasági zacsija, benne szappannal meg wc papírral... ha netán olyan helyen kellene elmennie...
6/7 A kérdező kommentje:
Attól még ciki,ha az iskolába járok szarni.Normális ember nem jár az iskolában wc-re,megoldja otthon,napi 1x.Nekem valami bajom van.Ha egészséges lennék,elég lenne itthon napi 1x
2017. szept. 18. 16:28
7/7 anonim válasza:
Próbálj meg rájönni, mi okozza. Tejtermékek? Gyümölcsök? Elmehetnél allergiatesztre is.
Minden nap gyógyszert szedni hosszú távon nem jó ötlet. Inkább kezdj el szedni probiotikumot, erősítsd a gyomorsavadat, igyál valamilyen gyógyteát. És figyelj oda, mit eszel azokon a napokon, amikor sokszor mész vécére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!