Mi lehet a bajom? Egyre zavaróbb. (Visszatérő hasmenés)
1 évvel ezelőtt kezdődött,hogy egyre gyakrabban van hasmenésem. Eddig 2-3 hetente fordult elő. Általában 1-2 napig tart. Inkább 1.
Mostanában már heti szinten.:(
Gyanakodtunk, hogy laktózérzékenység lehet a baj. De ez ki van zárva. Volt, amikor direkt tejes ételeket ettem és semmi bajom nem volt.
Megfigyeltem, hogyha már kicsit olajosabb, zsírosabb ételt eszek(általában főtt étel) akkor másnap 100%, hogy hasmenés, hascsikarás, puffadás a vége.
Oké, igyekszem kerülni a zsírosabb ételeket de már egy szimpla spagetti is meghajt.
Voltam már székletminta-vizsgálat is, de minden rendben.
Olvastam, hogy az idegesség miatt lehet még. De mostanában nem is stresszelek annyit.
Szinte undorodom magamtól. Zavaró. Plána most kezdődik majd a suli...Nem tudom mit tegyek.
#2 Nem tudom. Fel sem merült eddig. :/
Emlékszem párszor úgy begörcsölt az oldalam-gyomrom körül, hogy percekig mozdulni sem tudtam. Már-már elviselhetetlen volt.
Igen,tudom. De ha esetleg csak a vizsgalattol felnel es nem az orvostol,egyaltalan nem valoszinu h vastagbeltukrozest is akarnak csinalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!