Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha minden nap 1 tojást eszem...

Ha minden nap 1 tojást eszem csak, akkor meddig bírom?

Figyelt kérdés
Kibírhatok még egy hónapot napi 6 óra munka mellett (heti 5 nap)?
2017. aug. 6. 23:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondd, te normális vagy? Egyébként a belehalás határeset, vagy igen, vagy nem, de hogy munkát nem fogsz tudni végezni, az biztos, és hogy a teljes szervezetedet hazavágod, amiből hónapok alatt lehet csak kivergődni orvosi, esetleg kórházi kezeléssel, az is biztos.
2017. aug. 6. 23:33
 2/16 A kérdező kommentje:
Hát akkor majd ki kell találnom valamit, de csak jövő hónap elején (10.-ig) jön az első fizum. :/
2017. aug. 6. 23:39
 3/16 anonim ***** válasza:
És eddig miből éltél?
2017. aug. 6. 23:41
 4/16 anonim ***** válasza:

Meddig? Azt nem tudom, mert élelem nélkül el lehet lenni két hétig is, víz nélkül nem.

Egy hónapig biztos nem 6 óra munka mellett.

Amúgy ha van napi 30-35 forintod egy tojásra, akkor van zsemlére, margarinra is. (Például...)

Vagy mi a célod a kérdéseddel? Nem igazán értem.

2017. aug. 6. 23:42
 5/16 anonim ***** válasza:

Ja, már látom. Nincs pénzed. Egy tojás minden nap? Miért pont tojás? Vegyél S-es méretűt és ahogy írtam, zsemle, margarin, kígyóuborka.

Vagy a tojást is úgy kapod valakitől? Akkor passz.

2017. aug. 6. 23:46
 6/16 A kérdező kommentje:

Eddig anyukám tartott el, csak most lemondott rólam. Volt 18 000 Ft-om, de 10ből macskakaját vettem félévre, illetve néhány apróságot ami kellett. Még van 2 900-am az első fizetésemig...

Hát nem tudom, akkor hogy kéne beosztanom, ha nem tojást veszek, akkor mit kéne. Illetve nem hiszem, hogy közte tudnék több pénzhez jutni.

2017. aug. 6. 23:47
 7/16 anonim ***** válasza:

Lemondott rólad? Az első fizetésed előtt? Ezt mivel vívtad ki?

Kérjél kölcsön barátoktól, kéretszkedj el ismerősökhöz egy-egy étkezésre, járjál ételosztásokra, ha van a környékeden.

2017. aug. 6. 23:53
 8/16 A kérdező kommentje:

"járjál ételosztásokra"

Ehhez nem kell valami tanusítvány, hogy rászoruló vagyok?

Ha nem, akkor átlagosan milyen gyakran vannak ilyen ételosztások? Hány naponta?

Am köszi a válaszokat!

2017. aug. 6. 23:59
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem kell, és az attól függ, hogy hol laksz. Budapesten a krisnások mindennap osztanak, de biztos van, ahol semmi sincs.
2017. aug. 7. 00:01
 10/16 A kérdező kommentje:
Ismét köszi! Szerencsére Budapesti vagyok, szóval majd akkor körülnézek.
2017. aug. 7. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!