Ha minden nap 1 tojást eszem csak, akkor meddig bírom?
Meddig? Azt nem tudom, mert élelem nélkül el lehet lenni két hétig is, víz nélkül nem.
Egy hónapig biztos nem 6 óra munka mellett.
Amúgy ha van napi 30-35 forintod egy tojásra, akkor van zsemlére, margarinra is. (Például...)
Vagy mi a célod a kérdéseddel? Nem igazán értem.
Ja, már látom. Nincs pénzed. Egy tojás minden nap? Miért pont tojás? Vegyél S-es méretűt és ahogy írtam, zsemle, margarin, kígyóuborka.
Vagy a tojást is úgy kapod valakitől? Akkor passz.
Eddig anyukám tartott el, csak most lemondott rólam. Volt 18 000 Ft-om, de 10ből macskakaját vettem félévre, illetve néhány apróságot ami kellett. Még van 2 900-am az első fizetésemig...
Hát nem tudom, akkor hogy kéne beosztanom, ha nem tojást veszek, akkor mit kéne. Illetve nem hiszem, hogy közte tudnék több pénzhez jutni.
Lemondott rólad? Az első fizetésed előtt? Ezt mivel vívtad ki?
Kérjél kölcsön barátoktól, kéretszkedj el ismerősökhöz egy-egy étkezésre, járjál ételosztásokra, ha van a környékeden.
"járjál ételosztásokra"
Ehhez nem kell valami tanusítvány, hogy rászoruló vagyok?
Ha nem, akkor átlagosan milyen gyakran vannak ilyen ételosztások? Hány naponta?
Am köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!