Milyen "program" tudna segíteni/ javítani rajtam?
175 cm magas, 52 kilós lány vagyok. És full lapos hasat szeretnek. Milyen étrendet kellene csinálnom? És h kellene edzenem rá?
Jelenleg röplabdázok, és futni szoktam. Néha esténként felulesek. De mit kellene rendeszeresen tennem, mint étrend mint edzés szempontjából?
Oké ezt mind értem. Elfogadás. Próbáltam. Nem jött ossze. Tényleg megpróbáltam, úgy elfogadni magam ahogy vagyok. De láthatólag nem sikerult. Ezért megpróbálom az edzést. Máskülönben nem érzem jól magam a bőrömben.
De tényleg köszönöm a válaszaidat, és örülök h neked sikerült elfogadnod magad :)
Ezért kell a gondolkodásodon változtatni.
Pszichológus vagy lifecoach is segíthet ebben. Ami azt illeti, egy barát is, vagy barátok. Némi gyakorlással te magad is tudod formálni a gondolkodásodat.
De, egyébiránt, a korodat nem írtad, azért az sem teljesen mindegy.
Tudatosan is próbáltam változtatni a gondolkodásomon ezen a teren. Ezen csak én tudok magamon, a barátaim hiába mondjak az ellenkezőjét annak amit én látok. Nem hiszem el.
A korom pedig csak azt mutatna, hogy "na meg egy önértékelési gonddal küzdő, tini"
De gondolom már így is be tudtad lőni a korom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!