Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen "program" tudna segíten...

Milyen "program" tudna segíteni/ javítani rajtam?

Figyelt kérdés

175 cm magas, 52 kilós lány vagyok. És full lapos hasat szeretnek. Milyen étrendet kellene csinálnom? És h kellene edzenem rá?

Jelenleg röplabdázok, és futni szoktam. Néha esténként felulesek. De mit kellene rendeszeresen tennem, mint étrend mint edzés szempontjából?

2017. aug. 6. 20:20
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Oké ezt mind értem. Elfogadás. Próbáltam. Nem jött ossze. Tényleg megpróbáltam, úgy elfogadni magam ahogy vagyok. De láthatólag nem sikerult. Ezért megpróbálom az edzést. Máskülönben nem érzem jól magam a bőrömben.

De tényleg köszönöm a válaszaidat, és örülök h neked sikerült elfogadnod magad :)

2017. aug. 6. 22:24
 12/13 TR75 ***** válasza:

Ezért kell a gondolkodásodon változtatni.

Pszichológus vagy lifecoach is segíthet ebben. Ami azt illeti, egy barát is, vagy barátok. Némi gyakorlással te magad is tudod formálni a gondolkodásodat.

De, egyébiránt, a korodat nem írtad, azért az sem teljesen mindegy.

2017. aug. 6. 22:35
 13/13 A kérdező kommentje:

Tudatosan is próbáltam változtatni a gondolkodásomon ezen a teren. Ezen csak én tudok magamon, a barátaim hiába mondjak az ellenkezőjét annak amit én látok. Nem hiszem el.

A korom pedig csak azt mutatna, hogy "na meg egy önértékelési gonddal küzdő, tini"

De gondolom már így is be tudtad lőni a korom

2017. aug. 6. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!