Mit csináljak, ha vacsora után még az ágyban 2-3 órát fent vagyok és megéhezem?
Éhségre nekem nem meglepő módon CSAK az evés jó. Éhesen nem fekszem le, mert tönkremegy az éjszakai pihenésem és másnap iszonyú sokat ehetek, akkor is éhezem. Nem poén.
Nos, ha már megvan a baj, egyél valami könnyűt. Nekem az egy falat sajt vagy tojásfehérje zöldséggel, nagy éhség esetén (ha neked sok túró sem hat, pedig az elvben szinte mindenkit laktat, akkor tuti éhes vagy) pedig egy rendes evés, nincs mese. Az éhezésnél jobb, de nem ideális számomra sem, valamit el kell rontanom, hogy ez történjen.
Máskor egyél vacsorára annyit s olyat, hogy ne éhezz meg.
S csak akkor egyél, ha tényleg éhes vagy. Van olyan, hogy az ember enne, picit talán éhes is, de egy tea után elalszik és nem lesz gond, míg ha elkezd enni, akkor hatalmas evés kell, mert a kicsitől csak farkaséhes lesz. Nyilván kevesen vagyunk ilyenek, de előfordul az ilyen. Jól kell szervezni a napot evés szempontjából, s akkor nem borul minden éjszaka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!