Mikor tudok újra normálisan enni?
Figyelt kérdés
Volt egy két hetes időszakom, ami nagyon stresszes volt, teljesen ki voltam készülve idegileg és egyszerűen alig ment le pár falat a torkomon. Volt h másfél napig nem is ettem egyáltalán. Nem mondom h most már minden rendben van az élettemmel, de javul a dolog. Viszont a rendes evésre nem tudok visszaállni. Érzem h éhes vagyok, kívánom az ételt, de három falat után a legkönnyebb dolgot is majdnem kihányom. Plusz folyamatosan hasmenésem van. Mit tehetnék h újra rendesen tudjak enni? Tudom h fokozatosan kell, egyszerre nem szabad sokat, de mondom: három falat után is majdnem hányok.2017. júl. 16. 18:06
1/1 anonim válasza:
Nagyon egyszerű...sűrűn egyél keveset, tehát mondjuk 2 óránkénk edd azt a 3 falatot, és változatosan kajálj, nem mellesleg pedig egyél almát és/vagy banánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!