Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mikor tudok újra normálisan enni?

Mikor tudok újra normálisan enni?

Figyelt kérdés
Volt egy két hetes időszakom, ami nagyon stresszes volt, teljesen ki voltam készülve idegileg és egyszerűen alig ment le pár falat a torkomon. Volt h másfél napig nem is ettem egyáltalán. Nem mondom h most már minden rendben van az élettemmel, de javul a dolog. Viszont a rendes evésre nem tudok visszaállni. Érzem h éhes vagyok, kívánom az ételt, de három falat után a legkönnyebb dolgot is majdnem kihányom. Plusz folyamatosan hasmenésem van. Mit tehetnék h újra rendesen tudjak enni? Tudom h fokozatosan kell, egyszerre nem szabad sokat, de mondom: három falat után is majdnem hányok.
2017. júl. 16. 18:06
 1/1 anonim válasza:
Nagyon egyszerű...sűrűn egyél keveset, tehát mondjuk 2 óránkénk edd azt a 3 falatot, és változatosan kajálj, nem mellesleg pedig egyél almát és/vagy banánt.
2017. júl. 18. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!