Most akarok elkezdni intermetting fasting szerint enni, hogy délután 1-kor és 8-kor eszem. Mit és mennyit egyek ezen a két étkezésen?
Szia, csak kétszer ennél egy nap? Én úgy tudom, javíts ki ha rosszul, hogy az adott időtartam alatt többször is ehetsz, annyi a lényeg hogy elteljen kb 16 óra az egyik napi utolsó és a másik napi első étkezés között.
De mindenestre figyelj arra, hogy eleget egyél (ne legyen túl nagy a kalóriadeficited) és a szükséges makro és mikortápanyagokat bevidd. Elég fehérje, eszenciális zsírsavak, komplex szénhidrátok, rostok és vitaminok, ásványi anyagok.
Annyit egyél, amennyit neked kell, ezt nem tudhatom, mennyi. Pl. én szálkásításkor 1500 kcalt eszem ebédre, ebből kb. 1.5g/feleslegementes ttkg fehérje (bár ez aktivitásfüggő is), ügyelek az ásványi anyagokra is... Mivel neked 2 étkezésed van, nyilván azt kell kettéosztanod, de hogy hogyan? Nekem mindig az ebéd a nagyobb, de van, akinek nem az az ideális. S nem tudhatom, 1300 vagy 4000 kcal a kereted...
Ki kell tapasztalnod, neked milyen étel s elosztás való, ez extrém változatos az embereknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!