Egy bogarat találtunk egy pizzában amit egy étteremtől rendeltünk, ilyenkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Nem szeretném annyiba hagyni a dolgot. A testvérem majdnem bele is harapott a kb. 2,5 centis bogárba. Ilyenkor valamit lehet tenni? Már írtunk nekik facebookon de nemhiszem hogy ennyivel tanulnának az esetből. Nem szeretnék pereskedni meg bíróságra járni egyátalán de ezt nem hagyom ennyiben!2017. júl. 1. 00:03
1/4 anonim válasza:
Bizonyíték gondolom nincs, panaszt nem tettetek (a facebookon írni nem számít annak), így innentől kezdve semmi egyebet nem tehettek, max. megpróbáltok normális hangnemben írni/telefonálni a pizzériának, hogy legközelebb erre figyeljenek oda. Nem kell rögtön vérre menni egy kis bogár miatt. Ha beleharapott volna a tesód, akkor se történt volna tragédia.
Ettől még nem jó dolog, de nem szándékosan csinálták, úgyhogy higgadjatok le picit, nem az életetekre törtek...
2/4 anonim válasza:
Szerintem szerencsétlen bogárnak rosszabb lehetett, mint nektek.
3/4 A kérdező kommentje:
Van bizonyítékunk készítettünk 3 fotót róla. És kíváncsi lennék hogy te mit tennél ha te kidobsz 3000 forintot egy pizzáért és egy kb cserebogár méretű (egy kicsivel kisebb) bogarat találsz a tésztában! Nem igaz hogy nem vették észre!! Jogosan vagyok felháborodva, egyátalán hogy kerül a sűtőbe egy ekkora bogár?
2017. júl. 1. 04:12
4/4 anonim válasza:
Tudsz tenni panaszkönyvet de mindenképp fontos hogy látszódjon hogy a tésztába van mert ha úgy néz ki hogy ő a sütés után kérült oda akkor nem annyira a cég felelőssége simán a dobozon beszált.Amúgy telefonon szerintem tudsz reklamálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!