Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért van az hogyha tudom,...

Miért van az hogyha tudom, hogy megyünk messzeb autóval, busszal akkor előtte mindig elkap a hányinger de soha máskor csak ha tudom, hogy megyünk messzeb?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 07:09
 1/4 A kérdező kommentje:
mint pl: mmost megyünk busszal Budapestre és ha rágondolok a buszra meg a hosszú útra elkap a hányinger.
2010. máj. 20. 07:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Pontosan azért, amiért összefolyik a nyál a szádban, ha citromra gondolsz. Az agy emlékezik az ingerekre.
2010. máj. 20. 07:27
 3/4 anonim ***** válasza:

:o én a pisiléssel vagyok ugyan így! Ha belegondolok, hogy 2-3 órán keresztül nem mehetek pisilni, akkor 10 percenkén kell mennem, az inger pedig szinte folyamatos.

Amint megbizonyosodok, hogy eltudok menni az inger elmúlik.

Szerintem ez pszihésen lehet valami...

2010. máj. 20. 08:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó múltkor is a moziban fal mellé adtak jegyet, ahol nem lehetett kimenni, belegondoltam hogy nem birok kimenni ha kell pisilni, és rendesen bestresszeltem és szakadt rólam a víz. :(
2010. máj. 20. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!