174 cm 51 kg - ez ugye már rendben van?! (Indulás: 47kg)
Sziasztok!
18 éves gimnazista vagyok, épp érettségi kellős közepén. Pár hónapja esett le a körülöttem lévőknek, h anorexiás vagyok.
174 cm és 58 kg-ról 5 hónap alatt 11 kg-t lefogytam. Mikor észrevették a helyzetet, meggyőztek, h kicsit meg kell erősödni. Három hónap ’gyógyulás’ után mostanra feltornáztam magam 51 kg-ra 47-ről.
Szerintem már teljesen jó vagyok így is, én már nem változtatnék többet a súlyomon. Mondjuk alapból sem nagyon akartam, 47-nél, úgyhogy elég nehézkesen ment az ’erősödés’…
Szóval, az lenne a kérdésem, h szerintetek 174 cm-hez 51 kg rendben van-e? Csak mert velem itthon folyamatosan cirkuszolnak, h ez még túl kevés meg csúnya meg gebe meg mittudomén. Hát szerintem egyáltalán nincs igazuk.
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
Nagyon szépen haladsz! Így tovább ,de ez még kevéske ..
tipp : akárhányszor azt hallod hogy vékony vagy bosszúból egyél egy kanál zsírt :D
szia:)
szerintem már ez is nagyon jó eredmény, ügyes vagy:)
még 1-2 kiló nem ártana, és akkor szuper lesz:)
arra viszont figyelj oda, h ha már elérted ezt a súly, nehogy visszaess és lefogyj megint, rendszeresen egyél, és vitaminozz néha:)
de szerintem a méreteid egy szép modelléééé:)
a beszólásokkal pedig ne foglalkozz, van aki irigységből mondja, de van, aki féltésből...nem kell úgy venned:)
az érettésgitől pedig ne parázz, sikerülni fog az, otthon nyugiban tanulgass mindennap egy keveset és akkor nem is lesz annyira nehéz, közben pedig egyél ezt-azt, kis süti, nyalánkságok...:)
ha nem vagy hízékony, akkor meg se kottyannak ezek:)
sok sikert az érettségihez és mindehez:)
Köszi szépen az eddigi összes választ!:)
Mondjuk én azért azt reméltem, h lesz olyan, aki azt írja, h jó ez a súly, h a modellek is kb ekörül lehetnek, és ők se néznek ki rosszul... senki nem ért egyet velem, komolyan?!:S
Olyan jó lenne, ha láthatnám magamat úgy, ahogyan a többi ember lát, akkor talán el is hinném, h még van min változtatni... De így olyan nehéz... Én ezek szerint mást látok a tükörben... ráadásul alapból elég bizalmatlan vagyok. És ez most nem túl előnyös... még azoknak sem hiszek, akikről tudom jól, h szeretnek és jót akarnak...
Itt megtudhatod, hogy mizu van, és tanácsot is kapsz, ha a számítás után lejjebb görgetsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!