Tudtok olyan példát mondani az édesítőszer ellen, ami kárt okozott valakiben?
Cukorbetegséget okoznak? Ezt nehezen tudom elhinni, tudom hogy nem erős bizonyíték de nagyapám cukorbeteg, mióta édesítőszer létezik ő azt fogyasztja. Mamám nem cukros, de papóm miatt ő is évek óta édesítőszert fogyaszt, és nem cukros, semmi gondja nincs a cukrával (ellenben sok vele egyidős embernek van).
Szerintem annyi baj lehet vele, hogy a mesterséges édesítőszerek nem feltétlen egészségesek, de pontos hatását nem tudni. Az biztos, hogy jobb a természetes. Illetve elvileg nagy étvágyat csinál, bár ezt még nem tapasztaltam (én diéta miatt édesítőt használok)
Nem hiszem, hogy konkrétan cukorbetegséget okoznak, de vannak meglehetősen egészségtelen édesítőszerek. Ez szerintem egy elég jó lista:
Én a mértékletesség híve vagyok, napi 1-2 kanál valódi méztől szerintem kevesebb baja lesz valakinek, mint egy rakás 0 kalóriás mesterséges édesítőszertől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!