Mit csinalja, ha problemam van az evessel?
Egyaltalan nem vagyok amugy stresszes. Egesz nap teljesen jol erzem magam,(a mostanit leszamitva) jatszom sokat a lanyommal,jo kedvu vagyok,ha varatlan helyzet jon akkor sem stesszelek be,teljes nyugalommal koncentralok a megoldasra. A masik pedig,nem arrol van szo,hogy na most nem ettem... ez mar nalam 2eve igy megy,hogy egesz nap semmi,este 8kor eszek a ferjemmel amikor hazaer es ennyi. Igazabol az etvagyam akkor csokkent le,amikor az elso terhessegem elso 4honapjat kegyetlen modon vegig hanytam,meg egy korty viz is kijott belolem es akkor be is fektettek nehany napra infuziora. 3honap alatt 10kilot fogytam. Na ott kezdodott ez az egesz es azota nem eszek. Szoval nem az van a dolog mogott,hogy na 1hete kisebb az etvagyam es egybol beparazok mert szedulok. Bebeszelni meg vegkepp nem tennem. Mi ertelme lenne? Attol ugyan ugy rendet raktam,jatszottam a gyerekeimmel,takaritottam,fertotlenitettem,mosogattam,kajat csinaltam... csak kozben azt ereztem,hogy barmelyik pillanatban elajulhatok es tudom,hogy ez az irany nagyon nem jo amit most csinalok. Eppen ezert szeretnek ra megoldast!
Az pedig nalam nem opcio,hogy lepasszoljam a gyerekeket. En nem birnam ki,ha nem lennenek velem. A legkisebb is 4honapos. Tul pici meg ahhoz,hogy az anyja orakra eltunjon csak azert,mert most "pihen"... Eddig sem tettem,ezutan sem fogom... 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!