Testsúly növelése?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hogyan szedhetnék fel néhány kilót? 185 cm magas vagyok és sajna csak 60 kg (25/F). Az étvágyammal nincs gond, változatosan táplálkozom, viszont ennek semmi látszata nincs.
A problémám, hogy tényleg vékony vagyok és ez zavar (nemrég megkaptam, hogy úgy nézek ki, mint egy gyerek..), csak néhány plusz kilót szeretnék, mert "elférne".
Nem csodaszereket akarok, csak tanácsot, ha esetleg járt már valaki hasonló cipőben, hogyan sikerült szert tennie egy kis pluszra?
2017. máj. 15. 08:13
1/4 anonim válasza:
Eljársz edzeni vagy spotolsz valamit?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, egyik se.
2017. máj. 15. 09:30
4/4 anonim válasza:
igen, sportolj!Én is azután kezdtem el hízni miután elkezdtem mozogni. Bár az alkatom miatt eleve nem lehetek "súlyos", így még is sikerült egy normális szintet elérnem. Szerintem próbáld ki te is, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!