Protein portól puffadok. Nemrég próbáltam laktózmenteset (iso whey zero) a héten rizsfehérjét és ezektől is felpuffadok, görcsöl a hasam. Édesítőre gyanakszom, ti mit gondoltok? Hol tudnám kivizsgáltatni hogy mire vagyok érzékeny?
Figyelt kérdés
2017. máj. 13. 10:06
1/3 Roland921026 válasza:
El kell menni vérvételes vizsgálatra, háziorvos ad beutalot. Alergia, érzékenység, emésztési zavarok stb. Haveromnak is így indult azt egyre rosszabb lett neki amig meg nem tudta mit nem bír.
2/3 anonim válasza:
Nem mindenki tudja megemészteni a fehérjét zsír nélkül, illetve lehet bennük sokféle káros adalékanyag. Ezért jobb húst, tojást enni.
3/3 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele de szerintem ez full olyan, mint hogy a cukor önmagában köztudottan egészségtelen mert nincs meg benne a hozzá szükséges tápanyag, vitamin amit pl egy gyümölcs tökéletes mértékben és arányban biztosít, tehát nem teljesértekű, és a szervezet furán kezeli. Ugyanez a fehérjével is szerintem.. egyik ismerősömnek is romlott az egészsége a fehérjeporoktól. Persze ez csak egy vélemény de érdemes elgondolkozni rajta.. Inkább egyél magas fehérjetartalmú ételeket ne porokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!