Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A barátaim alkoholt isznak a...

A barátaim alkoholt isznak a suliban mit tegyek?

Figyelt kérdés
A barátaim szünetekben a mosdóban iszogatnak.Nem tudom mit csináljak, vagy csak túlreagálom es ebben nincs is semmi?A tanároknak nem fogok szólni mert kicsapnák őket, de valamit tennem kell mert nekem van bűntudatom, pedig en nem is ittam.Légyszi segítsetek, előre is köszönöm

2017. máj. 9. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Mélyen temesd el a bűntudatodat. Nem rajtad múlik, hogy mit csinálnak. A kamaszok , ha inni akarnak, minden lehetőséget megtalálnak.
2017. máj. 9. 21:42
 2/10 anonim ***** válasza:
Miért zavar ez téged? Mármint, ha nem zavar ez téged ténylegesen, akkor lényegében semmi közöd hozzá, szóval hagyd rájuk.
2017. máj. 9. 21:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Felejtsd el. Pár éve nekünk is ez volt, én meg szóltam a tanárnak.

Szimplán azért mert olyan alakok voltak akiket nagyon nem bírtam, napi szinten keresztbetettek. Természetesen semmilyen következménye nem lett, pedig elég szigorú osztályfőnökünk volt. Gondolom nem szerette volna elvágni őket. És bár rám nézve sem lett következménye, igazából nem vagyok rá büszke, hogy szóltam, pedig utáltam őket. Ez az ő döntésük, ha nem a suliban akkor majd a suli után isznak. Ha meg lebuknak az megint az ő dolguk, neked ezzel semmi dolgod nincs.

2017. máj. 9. 21:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem tudom őket csak úgy figyelmen kívül hagyni, hiszen egész nap veluk vagyok. Több éve szoros a barátságunk, es ezt sosem gondoltam volna róluk... még az olyanok is isznak akiktol végképp nem ezt vártam volna
2017. máj. 9. 22:53
 5/10 A kérdező kommentje:
Azért koszonom a válaszokat😊
2017. máj. 9. 22:54
 6/10 anonim ***** válasza:

1. Ennyiért nem csapnak ki senkit...

2. Ne legyél spicli.

3. Velem is előfordult, hogy rosszalkodtam, mégis van 2 diplomám.

2017. máj. 10. 06:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Menj be a csaj mosdóba, dugj meg egy jó csajt és te is megnyugszol
2017. máj. 10. 06:52
 8/10 A kérdező kommentje:
6-os válaszólónak írnám higy az osztályom annyira rossz, hogy már ezért is kicsapnának minket. De köszönöm Az utolsónak, pedig hogy lány vagyok
2017. máj. 10. 07:10
 9/10 anonim ***** válasza:

Max fenyegetőznek vele... de nem olyan egyszerű kicsapni valakit... főleg nem egy olyan dologért, ami a tanárok felelőtlen hozzáállását bizonyítja...

Iszogatnak a suliban és ezt egy tanár sem veszi észre... szerinted őket nem terheli felelősség ez ügyben?... ha az én fiam/lányom iszogatna a suliban és ezért kicsapnák, olyan pert akasztanék annak a tanári karnak a nyakába...

2017. máj. 10. 07:15
 10/10 anonim ***** válasza:
nwe foglakozz vele
2017. máj. 11. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!