Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért ad ki ilyen hangokat a...

Miért ad ki ilyen hangokat a hasam?

Figyelt kérdés

Viszonylag gyakran előfordul, főleg, amikor izgulok pl. valami miatt, hogy a hasam hangokat ad ki, méghozzá elég hangosakat...Ez azért is gáz, mert mondjuk ilyenkor érettségin, amikor mindenki síri csendben van, csak annyi hallatszik a teremben, hogy a hasam így korog vagy nem tudom...Olyasmi érzés, mint amikor hasmenésem van és csikar a hasam, csak annyi különbséggel, hogy a hasam nem megy. És a hangja olyasmi, mintha szellentenék....Pedig nem. A beleim adják ki ezt a hangot, csak nem tudom, hogy miért, eddig senki mástól nem hallottam ilyet :( És félek, azt hiszik, ott...fingorászok vagy nem tudom, és még csak nem is tehetek ellene semmit, érzem, amikor jönni fog ez a korgás féleség, de nem tudom így visszafojtani, meg nem is mehetek ki 2 percenként pl. a mosdóba, hogy ne hallják..

Szerintetek mitől adhat ki a gyomrom ilyen hangokat? És mit tehetnék ellene?

2017. máj. 9. 15:50
 1/1 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyet! És ilyenkor rádd nem jön a "kakilhatnék"? Mert amikor izgulok így szokott lenni utána már nem kell! De ha suliban vagyok és nem jön rám akkor is ritkán kuzyurog és senki másnak! (Már ha ez megnyugtat)
2017. máj. 10. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!