Miért ad ki ilyen hangokat a hasam?
Viszonylag gyakran előfordul, főleg, amikor izgulok pl. valami miatt, hogy a hasam hangokat ad ki, méghozzá elég hangosakat...Ez azért is gáz, mert mondjuk ilyenkor érettségin, amikor mindenki síri csendben van, csak annyi hallatszik a teremben, hogy a hasam így korog vagy nem tudom...Olyasmi érzés, mint amikor hasmenésem van és csikar a hasam, csak annyi különbséggel, hogy a hasam nem megy. És a hangja olyasmi, mintha szellentenék....Pedig nem. A beleim adják ki ezt a hangot, csak nem tudom, hogy miért, eddig senki mástól nem hallottam ilyet :( És félek, azt hiszik, ott...fingorászok vagy nem tudom, és még csak nem is tehetek ellene semmit, érzem, amikor jönni fog ez a korgás féleség, de nem tudom így visszafojtani, meg nem is mehetek ki 2 percenként pl. a mosdóba, hogy ne hallják..
Szerintetek mitől adhat ki a gyomrom ilyen hangokat? És mit tehetnék ellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!