Ezzel mit lehet kezdeni?
Azért nem kell elvetni a fogyókúra gondoltát teljesen, nézd csak meg Győzikéék Evelinje hogy nézett ki?
Kicsi lány, ne egyél annyi édességet, inkább próbálj meg müzlit meg aszalt gyümölcsöt enni helyette. A gyomor csak úgy szűkül be, ha kevesebbet eszel. Kérd meg a szüleidet, hogy vegyenek egy digitális mérleget és vezess egy kis naplót, amibe beírod, hogy mennyi vagy most és naponta ugyanakkor mérd meg magad. Tűzz ki egy célt magad elé (ne irreálisat) és próbáld azt elérni. 12 évesen fontos a változatos étrend, de nem lehet folyamatosan enni. Léteznek étvágycsökkentő szerek is, de ne szokj rá a cigire, mert az nem az.
Szivesen, remélem segíteni fog. Egyébként van gyümölcs, ami azért nem fogyaszt, viszont egészséges. A banán például állítólag kicsit hízlal, viszont nagyon fontos, mert a szerveztünk el van savasodva és a banán az egyik legjobb lugosító, így az segít helyreállítani a szervezetedben az egyensúlyt. Egyébként, ha van rá lehetőséged, akkor bringázz esetleg a barátokkal vagy szülőkkel.
Én amikor fogyni akartam, akkor joghurtot ettem és ahogy mondtam gyümölcsöket. Az is segít, ha a szokásos kajaadagodat "megfelezed". Csak a felét eszed meg, a többit elteszed későbbre. Azt fogod észrevenni, hogy egy-két héten belül a mérleg már bizonyítja az eredményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!