Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért kell ennem állandóan?

Miért kell ennem állandóan?

Figyelt kérdés

Mindig éhes vagyok, olyan vagyok, mintha sose telnék meg. Egy nap 1-2 tábla csokit csak úgy nasiból megeszek. Egy órát se bírok ki nasi nélkül, legszívesebben egész nap csak ennék. Ha hazaérek a suliból, azonnal elkezdek enni, pedig a suliban már ebédkor telezabáltam magamat. Bármit, bármikor és bármennyit meg tudok enni!! Miért van éhségérzetem állandóan? Ez normális? Segítsetek lécci!!!!

12/L

2010. máj. 15. 17:55
1 2
 1/13 anonim válasza:
szerintem azért mert serdülsz. vagy terhes vagy. xD
2010. máj. 15. 18:02
 2/13 A kérdező kommentje:
hát lehet, de ez már régóta így van! és nem vok terhes :D
2010. máj. 15. 18:03
 3/13 anonim ***** válasza:
Mozogsz is mellé eleget?
2010. máj. 15. 18:03
 4/13 A kérdező kommentje:
háátt... nem igazán, de tudom hogy kéne, de nem megy, mert nem vagyok egy vékonyka... :(
2010. máj. 15. 18:06
 5/13 A kérdező kommentje:
Lécci írjatok, hogy ez miért van és mik a veszélyei!! (ha egyáltalán van veszélye)
2010. máj. 15. 18:11
 6/13 anonim ***** válasza:
Még fiatal vagy, muszáj mozognod. Ha a futás eleinte nehezen megy, járj úszni.
2010. máj. 15. 18:12
 7/13 A kérdező kommentje:
Fél hossztól úgy elfáradok, hogy úgy érzem mindjárt meghalok, amúgy még a tesi órán sem tesizek, az orvos azt mondta, hogy a súlyfelesleg miatt nagyon nehezemre megy a mozgás és ne tesizzek.
2010. máj. 15. 18:31
 8/13 anonim válasza:

Hát akkor ne egyél ennyit, mert ha még kövér is vagy akkor csak rontasz a helyzeteden...

Én is egész nap eszek és alig mozgok, csak hogy én nem tudok hízni se. Mivel te nem vagy ilyen helyzetben ezért óvatosnak kéne lenned.. esetleg elkezdeni sportolni valamit.

2010. máj. 15. 18:49
 9/13 A kérdező kommentje:
de nem bírok leállni, mindig kell ennem, mert úgy érzem, hogy kilyukadok és már akkora hasam van, hogy szégyellem is :(
2010. máj. 15. 19:00
 10/13 anonim ***** válasza:

totál ki van tágulva a gyomrod, ki kéne bírnod kaja nélkül evés után pár órát, hogy kissé szűküljön be, akkor csökkenne az éhségérzet.

de ami a lényeg, fogynod kéne, menj el a háziorvoshoz, hogy ajánljon neked diétát vagy szakembert (dietetikust), lehetőleg mielőbb.

sőt, úgy látom, a sok evéssel vmit kompenzálsz, lehet, hogy egy pszichológusra is szükséged van

leírom neked az elhízás veszélyeit, ami csak ízelítő, ennél több van, ezért is kéne lefogynod időben: hormonális zavarok, cukorbetegség, ízületi, emésztési problémák, plusz esztétikailag nem szép a kövér ember, ami miatt lelki bajaid is lehetnek, plusz ha nem fogysz le időben, a bőröd is kinyúlik...stb.

ja és NEM NORMÁLIS a folyamatos éhségérzet, ezt a kitágult gyomrod, a lelki háttér és más baj is okozhatja, szóval doki!

2010. máj. 15. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!