Mi az az anyag a gyümölcslevekben, szörpökben, ami az arra érzékenyeknél puffadást, hasmenést okoz?
Figyelt kérdés
2017. máj. 5. 10:25
2/4 A kérdező kommentje:
Tudom. De attól még szeretném kideríteni, mert simán lehet, hogy ételbe is beleteszik. Így meg nem tudom mi az amit kerülni kell.
2017. máj. 5. 10:49
3/4 anonim válasza:
A glükóz-fruktóz szirup okozza a puffadást, mert ahogy elkezd erjedni a beleidben szén-dioxid gáz keletkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!