A mikró ugyanazon az elven működik, mint amikor összedörzsölöd a két tenyeredet, és érzed, hogy melegebb lesz. Ugyanazt csinálja, csak kicsiben. De hát a "modern" dolgok már csak ilyenek. Amikor feltalálták a hűtőszekrényt, annak is kellett 50 év, mire általánosan elfogadott lett, mert akkor is terjedt az áltudományos hülyeség, és a hiszékenyebbek (elég sokan) féltek tőle.
Most volt ez is nemrég, néhány évtizede. Aztán mutassatok most valakit, aki ma azért nem használ hűtőszekrényt, mert fél tőle. Na, 30-40 év múlva ugyanígy megmosolyogja majd a következő generáció ezt a mikrós hülyeséget.
Második, ez durva... Víz DNS-e... De ismerve az embereket, hihető.
Nos, én már sok cikket olvastam a témában, még ételaurafotózás is volt közte, amikor a nyersvegán konyhával ismerkedtem. Nekem az logikus, hogy a mikró gyorsabban rezegteti az atomokat, ennyi. A hő már csak ilyen. Persze nem vagyok szakértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!