A vörös hús valóban rákot okoz?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 19. 21:43
1/8 anonim válasza:
A daganatok főleg káros étkeknek italoknak és külső mérgektől keletkeznek . A sótöbblet, füstaroma , tartósítók adalékok finomított anyagok és az élő enzimek nyers rostok hiánya is okozza . A modern kor csapdája , a termékek többség ízletes és ártalmas .
3/8 anonim válasza:
Igen, plusz amit az első írt azok is. Természetes élelmiszerek közül elsősorban azok ártalmasak amelyekben sok a telített zsírsav, koleszterin. Így a vörös hús, és a hús általánosságban, tejtermékek, tojás a legártalmasabbak az egészségnek és nem csak a rák miatt.
4/8 anonim válasza:
Nem okoz, hanem okozhat... nagy különbség.
5/8 anonim válasza:
Ma már minden rákot okozhat.Pár év múlva majd a csirke lesz a rossz és a vöröshús a jó.
6/8 anonim válasza:
A csirke is rákot okozhat... minden húsban vannak toxinok, minden hőkezeléssel újabb toxinok keletkeznek... csakhogy közre játszik rengeteg más tényező is a rák kialakulásában, nem utolsó sorban a hajlam... lásd mindenkinek van egy ismerőse vagy egy nagyapja aki 90 évesen is napi 2doboz cigit szív 2liter fröccsel...
8/8 anonim válasza:
Mint tudjuk az osszes ragadozo allat rakban pusztul el.
Csak meg kell nezni a statisztikakat. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!