Mivel tudnám helyettsíteni a Coca Cola Light-ot? (pár éve szinte csak azt iszok és kezdem érezni a hatásait)
Kicsit furcsa ezt mondani, de light cola függő vagyok. Nagyon nehezen csak akkor iszok vizet ha beteg vagyok vagy nincs más. Tudom elég egésségtelen éppen ezért szeretnék megváltozni.
Mivel egészséges italt tudtok ajánlani ami még finom is, hogy ne szokjak vissza a kólára?
Lehet otthon elkészíthető is. Nem akarok a kóláról még egy ízesítővel telenyomott szénsavas italra rászokni megint.
Érdemes az egyik napról a másikra abba hagyni ha bírom mentálisan vagy lassan kéne leszoknom?
2# Én sem gondolom, hogy a cigi vagy heroin függőséggel veteledne, akkor profi segítséget kérnék. Csak egészséges és finom italokat keresek amik helyettesíthetik a light colat.
Nézz utána:
A cikk a rooibos teát ajánlja, de jó lehet még a citromfű tea is, vagy limonádé. Édesítőszerek helyett én a mézet javasolnám, vagy ihatod a teákat üresen is.
Próbáld lassan rászoktatni magad a vízivásra, minden pohár tea vagy egyéb ital után igyál meg egy pohár tiszta vizet is.
Szerintem gyorsabban le tudsz róla állni, ha teljesen leállsz róla, de ezt neked kell érezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!