Miért nem tudom rendesen megemészteni a tésztát?
Bocsánat, ez kicsit undorító lesz, de egy fél éve ha vmi tésztaételt eszek, érzem, hogy utána ott van hosszú ideig a gyomromban, mint egy kő, később pedig a tésztadarabok egészben látszanak a székletemben. Viszont a kenyérrel, vagy a kelt tésztás süteményekkel, pogácsával nincs ilyen gondom, csak és kizárólag ezekkel a főzni való tésztákkal, spagetti, nagykocka, makaróni, ilyenekre gondolok.
Mitől lehet ez? Háziorvos azt mondta, gluténérzékenység, de akkor minden lisztes dolog fogyasztása után tünetek jelentkeznének, nem? Tanácstalan vagyok...
Nektek van ötletetek, mi lehet ez?
Régen majd' meghaltam egy jó túrós csuszáért vagy bolognaiért, mert gyorsan kész vannak és finomak, de mióta ez van, nem is kívánom már a tésztát. Ha ez számít valamit, 21 éves lány vagyok, 165 cm, 48 kg, teljesen normálisan, egészségen étkezem alapvetően, kevés cukor, finomított cucc, sok gyümi-zöldség, víz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!