Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ha nem vagyok hízásra hajlamos...

Ha nem vagyok hízásra hajlamos, tarthatok hetente 1 cheat day-t?

Figyelt kérdés

Eddig bármit ehettem, nem híztam, 48 kg vagyok(157 cm), de pár napja elkezdtem rendesen edzeni, formásodni, "szálkásodni" akarok és az étrendhez is tartom magam, viszont sokszor irtó nagy kísértést érzek süti vagy ilyesmi iránt. De nem akarom, hogy emiatt ne izmosodjak és sutba vágjam az egészet. Szerintetek belefér heti 1 csaló nap? Vagy ez a kísértés csak az elején ennyire nehéz, ha megszokom ezt az étrend, már bírni fogom?

20L

2017. márc. 16. 19:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Én fogyáskor is lazán sütizek (OK, nem vagyok még vékony, de a lényeg a lényeg, sütivel is lehet deficit), szóval szerintem beleférhet, de neked kell kitapasztalnod.

Ha nem vagy kalóriatöbbletben, nem fogsz hízni, ha hízékony vagy, ha nem.

Bár én kilengéskor is igyekeznék rendesen enni. Az én sütijeim teljesen jók, az életmódomba passzolóak s ez nem teszi őket rosszabbá.

Minden héten enni olyat, ami szerinted egészségtelen, az elég vad, szerintem.

2017. márc. 16. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!