1 hete vegan lettem, ettol hasmenes?
lehet, h nem mosták meg jól a zöldséget a vegan étteremben, rajta maradt egy kis szar...
miért nem főzöl magadnak?
Nem mindenkinek megfelelő a vegán étrend. Ha nem múlnak el a problémák pár héten belül, vagy újak jelentkeznek, jobban jársz, ha veszed a lapot, és legalább a tojást visszaveszed az étrendedbe.
Addig is szedj vegánoknak javasolt vitaminokat, és ne (csak) éttermekben egyél.
Ha jól megy az angol, olvasd el ezt a cikket:
Bizonyára sokat változott az étrended. Nem tudom, eddig hogyan ettél s most hogyan eszel, de gondolom, valami drasztikusan megváltozott. Az első hozzászóló tippjének elég nagy esélyt adok.
Amikor én váltok növényi étrendre, semmi nem történik, mert nincs akkora váltás. Igaz, nekem a nem növényiben sem szokott lenni hús, de ez mindegy, az állati fehérjék eléggé különböznek a növényi forrásoktól (s ez utóbbiak egymástól is).
Vegan vahyok, de információ hiány miatt nem tudok semmit válaszolni, jó lenne tudni, mit ettél...
Az az 1 biztos, hogy az éttermi kaját el lehetne felejteni...
nyilván a szervezeted egy új rendszerre ál át.
egyértelmemúen lehet pl súlyvesztés, fokozódott izzadás egy ideig, hsamenés is. mind el fog múlni hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!