Nagyon striás a combom meg a fenekem és egyre több lesz. Ez mitől lehet?
Figyelt kérdés
Soha sem voltam nehéz és nem is fogytam vagy híztam sokat gyorsan. 170 centi és 58-60 kiló vagyok. Nem értem hogy mitől lehet ez? Sok olyan embert ismerek aki terhesen vagy nagy hízás után se lett striás én meg itt vagyok 19 évesen normális súllyal tiszta csíkosan. Ez mitől lehet? És van valami módszer amivel meglehet akadályozni?2017. márc. 8. 23:15
1/8 Sunshinedoll válasza:
Nekem is striás, pedig sosem voltam kövér. Hirtelen növekedéstől, hirtelen hízástól, fogyástól előjön, nincs benne semmi gáz, mindenkinek vannak striái, de nagyban függ a genetikától is. Nekem akkor is jöttek elő újabbak, mikor elkezdtem edzeni és izmosodott, nőtt a combom/fenekem :D Engem nem zavar (sőt, mivel edzek rendszeresen, nálam ez rendszerint az izomnövekedés jele, úgyhogy kifejezetten örülök neki, ha vannak újabb csíkjaim). Próbálhatsz rá ilyen-olyan krémeket, hátha bejönnek.
2/8 anonim válasza:
Szar kajától kevés víztől is lehet...
3/8 A kérdező kommentje:
2,5-3 liter vizet iszok egy nap. Max egy hónapban egyszer eszek szar kaját egyébként azt mondják hogy kifejezetten egészségesen étkezek.
Köszönöm a válaszaitokat :)
2017. márc. 9. 14:04
4/8 anonim válasza:
Hidrogén-peroxidot belsőleg? WTF? Nehogy kipróbáld. Mindig elterjed valami eszetlen hülyeség a neten, hogy melyik filléres vegyszer gyógyít meg mindent.
5/8 anonim válasza:
Amúgy részben genetika, de hormonális probléma, táplálkozás és valamilyen hiány tünete is lehet.
6/8 A kérdező kommentje:
#5 de hogy is fiatal vagyok nem hülye.
Én is kezdek arra gyanakodni hogy genetika mert anyukámnak is sok van meg a testvérem is kezd striásodni.
#5#6 köszönöm a válaszaitokat ment a zöld :)
2017. márc. 9. 19:51
7/8 anonim válasza:
5 és 6 vagyok. :) Egy próbát tehetsz némi C-vitaminnal és zselatinnal, de nem ígérek semmit, csak hogy ártani nem fog. :) Ami megjelent, az már eltűnni nem fog, de talán segíthet egy picit a kötőszövetek képzésében, rugalmasságának javításán.
8/8 A kérdező kommentje:
C vitamint szedek azt hiszem 1000mgmosat. Zselatinosról még nem hallottam, utána nézek. Köszönöm a tippet 😊
2017. márc. 9. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!