Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vesekövem van elfog múlni?

Vesekövem van elfog múlni?

Figyelt kérdés
egy nagyon zsíros kajától pontosabban a krumplitól ami szinte "olyan zsíros volt mint valami leves" :D amit hússal ettem meg, lett egy görcsöm ami 2 napig tartott 3-szor hánytam is de csak a krumplit hánytam ki, aztán nagy nehezen elmúlt a görcs (3 görcs oldó meg egy fájdalomcsillapítótól) és már nem fáj a hasam, viszont a vesém aztán elkezdet megfájdulni meg alul a hátamnál két oldalt, akkor ez csak az lehet, tényleg ezt műteni kell vagy nem fog elmúlni magától?
2017. márc. 4. 22:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Menj dokihoz :) ezt így nem lehet tudni

Ha ad gyógyszert elmúlik a fájdalom.

Az hogy kell e műteni attól függ hogy veseköved van e és ha igen akkor mekkora.

2017. márc. 4. 22:20
 2/3 A kérdező kommentje:
az lesz akkor :) de állítom hogy ez a sok ülés amit itt töltök a gép előtt napi 15 óra hosszákat és nem mozgok semmit meg alig eszek szinte valamit, bár nem tudom hogy van e köze hozzá
2017. márc. 4. 22:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
A zsíros (vagy olajos?) krumpli és a vesekő szerintem nem függ össze... Elrontottad a gyomrod, ami attól is lehet, hogy nem eszel rendesen, és túlterhelted. Ettől függetlenül ha továbbra is fáj a hátad (veséd), mindenképpen menj orvoshoz.
2017. márc. 5. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!