Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért vagyok állandóan éhes?

Miért vagyok állandóan éhes?

Figyelt kérdés

Egész nap nem érzem, hogy jól laktam volna, de az esték a legrosszabbak. Nem tudom átaludni az egész éjszakát, mert már az éjszaka közepén arra kelek, hogy majd meghalok éhen...ki is megyek enni ilyenkor, de igyekszem valami szénhidrátszegény ételt enni, mert azért elhízni sem akarok az esti evéstől, ami sajnos már minden napos.

27/N

2017. febr. 24. 21:38
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát ha nem javul, akkor elmegyek orvoshoz. Nem hiszem, hogy csak az agyam jelezne, mert van olyan, hogy már annyira éhes vagyok, hogy úgy érzem elájulok, ha nem eszem.
2017. febr. 24. 22:04
 12/15 anonim ***** válasza:

Pedig ha éhes vagy azt az agyad jelzi neked.

Mindenesetre most hogy ennyit beszéltünk rola megeheztem :D

2017. febr. 24. 22:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha allandoan ehezel, akkor hianyzik az ENERGIA a szervezetednek. Tul keves szenhidratot fogyasztassz, egyel többet, es minimalizald a zsirt, igy nem fogsz elhizni ;)
2017. febr. 25. 08:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Ugyanez van velem is már két hete. Nálam azért lehet ,hogy kevés vitamin kerül a szervezetembe (kb csak kenyér van itthon , ezért ezt eszem)
2017. febr. 25. 09:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Velem is volt hasonló. Nagyon levittem a ch-t és emiatt sokszor éhes voltam, ráadásul a közérzetem sem volt jó. Szerintem emeld meg a szénhidrátot, ne aggódj, nem fogsz elhízni. :) Nem önmagában a szénhidrát hizlal, ezzel nem értek egyet..Próbáld a zsírt csökkenteni kicsit és a szénhidrátot pedig emelni. :)
2017. febr. 26. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!