Miért leszel rosszul a Coca Colától?
Figyelt kérdés
Ha iszok pár kortyot,felpuffadok,elkezd fájni a hasam.A fogam is elkezd tőle csikorogni.Meg sem bírom inni.
De ez a puffadás,hasfájás mitől lehet?Valami betegség?Érzékeny lehetek valami összetevőre?Nem vagyok nagy kólás.Csak néhanapján iszom.Ma pl.moziba szomjas voltam.Az ismerősöm vett egy kólát,amiből ittam pár kortyot.Hát,nem kellett volna,nem is tudtam rendesen élvezni a filmet,mert a közepe felé már éreztem a hasam.
De pl.Pepsi kólánál nincs ilyen gond,az még jól is esik
2017. febr. 19. 02:09
11/12 A kérdező kommentje:
Nekem csak a Coca Cola okozza ezt.A Pepsit,Dr.Peppert,Fantát,Kinley-t,stb.megiszom.Lehet hogy érzékeny vagyok a Coca valamilyen összetevőjére?
2017. febr. 19. 12:28
12/12 A kérdező kommentje:
De nem fosok,csak puffadok meg a hasam fáj
2017. febr. 19. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!