Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Fáka hasam naygon.!?!?!

Fáka hasam naygon.!?!?!

Figyelt kérdés
Valami nagyon nagy butaságot csináltam. Ettem étterembe gyümölcslevest, aztán kívántam a csokit, de gluténmenteset vettem mindenből úgy, hogy nem vagyok glutén érzékeny de néha szoktam. Kekszet is vettem, meg update rudit. Mindből ettem. Aaa--nagyon fáj a hasam és óriásira fel van puffadva mint egy terhesnek. Elakartam menni itthonról de nem tudok azt se k...ra fáj, jézusom...segítsetek..nem tudom mit csináljak:SSS belehalok
2017. febr. 11. 20:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mi rossz volt az étkezésedbe, amitől ennyire fáj a hasad, elég különböző az egyéni érzékenység, de máskor talán egyél úgy, ahogy neked jó. Tanulságnak jó az ilyesmi. Én beveszek egy kis szódabikarbónát, ha túlettem magam (nincs sűrűn), s tűrök, ha szénhidrátmérgezésem van (az meg nem szokott durva lenni, csak ha idiótán viselkedem, amit ritkán szoktam).

De biztos vannak rá direkt szerek is vagy valami. Ennyibe azért nem szokott ennyire "belehalni" az ember. Örülj, hogy bizonyára magad tehetsz róla, mert ezen tudsz változtatni, hogy máskor ne legyen.

Irreális fájdalomnál pedig vizsgáltasd ki magad.

2017. febr. 11. 21:23
 2/2 anonim ***** válasza:

"... gluténmenteset vettem mindenből úgy, hogy nem vagyok glutén érzékeny de néha szoktam " Ez egyáltalán mit jelent? Mit szoktál néha?

De nem ez a lényeg. Tök mindegy,hogy amit ettél az gluténmentes volt vagy sem,ha nem vagy gluténérzékeny akkor sem lesz semmi bajod a gluténmentes kajától. Túletted magad. Ha nem hányod ki magad,akkor vegyél be szódabikarbónát és feküdj le. Reggellre jobb lesz. Ilyen esetkre nekem van itthon Cholagol cseppem,az könnyíti az emésztést és a mentolos íze jól esik nagyon.

2017. febr. 11. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!